torsdag, juli 23

asså

den dagen jag får för mig att beställa en taxi från "Kellys", snälla, skjut mig. Elle, vid närmare eftertanke, skjut mig redan på ditvägen.

Att heta Bobby och bo i Göteborg, det är som att jag vet inte, mord. Så jävla hemskt av hans föräldrar, nästan värre än Horace föräldrar, eller Horace själv.

109

Ännu en anledning till att jag älskar mitt jobb:

-Jag skulle, vahettere, villa ha en bil till, vahettere, Drottninggatan. Jag venne vicket nummer, men Drottninggatan
-Drottninggatan är ganska lång, jag skulle behöva ett nummer
-Ahmeh ja venne, vire stora varuhuse
-Åhléns City? Vi får tyvärr inte stanna där men om du går lite längre ner på Klarabergsgatan så kan vi hämta dig vid den entrén.
-Ah okej. Asså ja har inga pengar, kan man betala sen?
-Ja, om du har ett konto hos oss kan du betala mot faktura
-Ja men asså jag har ett konto med pengarna kommer inte förrn imorrn
-Jo, men ett konto hos oss
-Jaha! Ett konto hos er.
-Ja, jag kan koppla dig till vår försäljningsavdelning så kan de kanske lägga upp ett konto
-Ahmeh asså jag tror inte att jag kommer få de, men kommer bilen?
-Okej, det kanske inte är så bra att jag skickar en bil till dig om du inte kan betala
-Aha, du tänker så

*smart_tjej*

ettnollåtta

Åh, egentligen har jag ju ett ganska tråkigt jobb, rent objektivt sett är det väl ungefär som att sitta i kassan på ICA. Men jag gillar mitt jobb, trevliga kollegor, roliga arbetsuppgifter (för det mesta) osv., men något av det absolut finaste är "rosorna"! Det är typ kunder som mailar eller ringer om att någon av våra förare är bra på olika sätt. Och varje gång jag läser de där så blir jag seriöst tårögd *blödig* Typ någon kund som är helt till sig för att en av våra förare hade flaggor och spelade nationalsången på nationaldagen eller föraren som hjälpte en 80-årig tant att posta brev. Asså det är ju verkligen shitty saker, men uppenbarligen bryr sig folk sjukt mycket eftersom de seriöst skickar in mail om det.

Nu ska jag snart klä på mig för att gå och identifiera 2 inte lika gulliga förare. Jag undrar hur det går till, de är inte där i alla fall. Lite av en besvikelse att det inte är som på Law & Order, med rummen med mörka glas och persienner och de står där på en linje. Men vad händer om jag tar fel liksom? ÅÅÅH.