onsdag, september 30

136

Insåg igårnatt när jag låg hemma och svettades att jag verkligen har försummat saker på sistone, orsakerna är flera men kanske inte uppenbara. Hursom gjorde jag en lång lista på saker jag måste göra innan torsdag. Jag hann med de flesta idag, det innefattade bland annat att gå till doktorn, gå till optikern och laga glasögon, gå till skolan, köpa foundation och rengöringsmojs till ansiktet, packa sovrummet, montera ner skrivbordet, prata med Kanada, köpa kaffefilter, läsa genom föreläsningsbilderna från igår när jag var sjuk, läsa genom artikeln om ungdommar som spelar WoW, betala räkningar osv. Jag har varit effektiv idag, det gillar jag att vara. På schemat imorgon står fortsätta packa sovrum, packa ner resten av köket, demontera köksbord, svara på seminariefrågor, gå på föreläsning, dricka öl på kårpuben, ringa kanada. I den ordningen.

På torsdag flyttar jag. Först seminarie, sedan åka till nya lägenheten och hämta nycklar, sen hem till nuvarande hemmet och möta pappa och William och sen flytta. Kanske lurar jag över Erika på en flaska rosé på kvällen, vi blir ju ändå grannar!

Jag känner mig lite som ett spån, jag borde nog egentligen bli intagen, men jag är faktiskt lite lycklig på första gången på väldigt länge och det tänker jag unna mig själv. Om jag nu bara kunde få sova mer än 4 timmar per natt och min hud kunde sluta jävlas med mig skulle faktiskt det mesta vara fint.