lördag, februari 14

Ahmen serri

Jaha, så var man hemma då. Gick och hämtade ut paket på posten. Jag har lärt känna mig själv nu, jag är en blandning av en 12årig japansk skolflicka som älskar Hello Kitty och rosetter och en nördig kille utan socialt liv och smak. Paketen var en musmatta som är Hello Kitty, helt fantastisk. Hennes klänning och arm är liksom vadderade så att de är en handledsstöd, helt brilliant. Det andra paketet var en bok om java, kanske inte riktigt lika fantastiskt söt men i alla fall intressant. Som pricken över i-et fick jag dessutom en Biotherm-duschcreme som någon slags premie från någon av alla tidningar jag prenumererar på.

Nu sitter jag här på alla hjärtans dag med en varma koppen-soppa, två ostmackor och en himlans massa serier att titta på.

Ciao!

Alla ♥ans dag

Egentligen en riktigt jävla mögig högtid. Jag har stått ute i kylan och delat ut chokladhjärtan till våra förare, de var på gott humör. Jag fick en tidning om hjärtsjukdomar av en. Det är väl ioförsig fint tycker jag, att man kopplar det till en viktig fråga istället för rosa underkläder och choklad. Hela veckan har det varit mat i skolrestaurangen som ska vara bra för hjärtat. En förare hade ett mjukishjärta runt halsen, hehe.


Jag var i skolan till 23:15 igår kväll, kom hem vid tolv, började jobba 7 imorse ;__;