måndag, februari 23

Com hem kan brinna i helvetet

Okej, the story continues. För att göra en jävligt lång historia kort så har jag sedan augusti ringt com hem för att de ska skicka mig pappersfakturor istället för e-fakturor till en konto jag inte har, de säger att de inte kan det utan fortsätter skicka enbart påminnelser med 50 kr påminnelseavgift och 150 kr i "öppningsavgift", så jag har sedan augusti betalat 528 kronor istället för 328 kr. Jaja, idag ringer jag återigen, och får prata med en riktigt jävla otrevlig man på deras kundtjänst, alltså, riktigt jävla otrevlig, och då jobbar jag ändå själv i vad som kan liknas en kundtjänst. Han säger seriöst att han tycker att det är skönt att det bara är 5 månader kvar på min bindningstid så att de slipper mig sen, man ba Woot?! Aja, jag har ju varit i kontakt med banken och dom ba nänä, det där är comhems ansvar, men comhem hänvisar till banken. Så sitter jag där och ba hallå! till den otrevliga kundtjänst-killen, när han ba "Sådär, nu är du avregistrerad som e-faktura-kund. Alltså, are you fucking kidding me?! Har jag betalar 200 kronor extra i månaden i ett halvår när ni hade kunnat fixa det hela tiden. Jag ba HEJDÅ och la på luren. Fucking a-hole.

allså

Det absolut konstigaste med mormoner måste ju ändå vara att de i efterhand kan döpa sina döda släktingar. Allså, serri.

Måndag

Jag är slut som människa, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Alla mina serier är slut. Alltså inte slut, som i säsongsslut utan de är bara för få. Så jag tänkte att alla kunde hjälpa mig att hitta nya. Serier jag tittar på, i bokstavsordning (och jag tittar inte på alla för att det är bra utan som tidsfördriv, jag har alltså inga högre krav).

90210
ANTM
Big Love
Big Bang Theory
Bones
Brothers and Sisters
Burn Notice
Cold Case
Criminal Minds
CSI
CSI: Miami
CSI: NY
Damages
Desperate Housewives
Fringe
Gossip Girl
GREEK
Grey's Anatomy
Heroes
Law and Order
Law and Order: SVU
Legend of the Seeker
Mad Men
One Tree Hill
Private Practice
Priviliged
The Secret Life of the American Teenager
Skins
Ugly Betty
Without a trace

Men gud, vad är det för fel på mig? Har jag något liv överhuvudtaget? Jaja. Om jag ska nämna några favvosar så är det lätt Skins, Fringe, Criminal Minds, Big Love och Brothers and Sisters. Och inte med på listan är ju såklart Gilmore Girls och Veronica Mars, men de går ju inte längre såatteh, men Gilmore Girls=världens bästa! Så kom igen, hjälp mig nu!

Och okej, säg inte True Blood, gav det en chans men lackade på Sookies störiga och fula brorsa så det går fetbort. Och Lost är mitt sommarprojekt så det vill jag inte heller höra något om. Sommaren kommer för övrigt att bli helt fab, ska försökte vara på landet i några veckor, jag och mamma ska göra fint i de två sovrummen på övervåningen, måla väggar och golv, sy nya gardiner och kuddar, great. Dessutom ska jag läsa en sommarkurs: "Multimediaprogrammering i Python", yes!