onsdag, februari 4

Internet, can't live with it, can't live without it

Ok, jag är ett fan av internet och datorer, ett stort fan till och med. Jag tycker att det är otroligt fascinerande att det och de kan hjälpa till med så mycket. Min respekt för de som behärskar tekniken på djupet är enorm, t.ex dooden som innan det ens fanns en dator att programmera skrev kod, till en dator alltså, inte som ett krypto (vilket jag förvisso och snöat in på tidigare, 0723 liksom). Men, för att komma tillbaka till saken; internet. I och med att det finns sådana otroliga möjligheter blir jag också helt rosenrasande när helt uppenbara saker inte fungerar, här kommer nu en hatlista på saker på internet, utan någon större inbördes ordning:

-När man kommer in på en sida och markören inte automatiskt ställer sig i sök-rutan om det finns en sådan eller användarnamns-rutan om det finns en sådan. T.ex IMDB. *dö*
-När man väl söker och de inte som på google dels förstår att man stavat fel (upphov till mycket skratt men jäääävligt praktiskt) och att de dels åtminstone söker på delar av den mening man söker på, t.ex mininova, skriver man typ "x ang y" (fast utan citationstecknen) så säger den att det inte finns, man ba Ja mena AND!!
-Pop-upfönster, given!!
-Sidor som inte har någon automatisk kom-ihåg-mig-funktion, och som av någon jävla anledning inte Firefox frågar efter heller
-Döda länkar, också given, men man ba hur jävla svårt kan det vara att fixa? Seriöst?!

Okej, inte så lång, men riktigt störiga grejer.

Saker jag hatar med datorer i allmänhet:
-Att inte alla hårddiskar per default är typ 1TB
-(windows)

Snart åker vi!!

Imorgon vid den här tiden är vi på Skavsta och väntar på att att få gå ombord. Jag tänker mig givetvis att allt ska se ut såhär:


Jag är nöjd för jag upptäckte att min minsta kabinväska är inom de tillåtna måtten för handbaggage, så då behöver jag inte pressa ner allt i en handväska! Wee!!

Saker jag absolut inte får glömma:
Pass
Plånbok
Flygplanskudden (ni vet en sån halvmåneformad uppblåsbar historia, jävligt tantig men grym!!)

Ja, det är väl typ det, resten är det ok om jag glömmer, fast rena trosor vore jävligt king att ha med sig. Och iPoden.

Trist grej är att Leo är sjuk, men jag hoppas på att han blir frisk.

Jag är en gullig tjej asså så


Titta, det är ju jag!


ÅH!!

Idag är det Fringe, hipp hipp hurra!

Och imorgon åker vi till Glasgow!