torsdag, januari 29

Att köpa presenter till sig själv är så jävla värt!

Åh, idag köpte jag en digitalkamera till mig själv. Den är rosa och fin och ska tydligen vara väldigt bra! Jag har invigt den på den goda middagen hos mamma och pappa!


Jag på väg hem till mor och far!


Edvard, min bror, han är king!


Världens gulligaste Peg!


Min far


Vi dricker vin och pappa tittar på fula barn i skolkatalogen. Jakob är uttråkad och jag vet inte riktigt vad Edvard gör.

Under middagen kom diverse sattyg vi som barn gjort under vår barndom, jag puttade en gång ner en flicka som var 5 år yngre än jag i en vattenpöl, ingen kommer riktigt ihåg varför men mamma säger att hon förtjänade det. Jakob fick en gång skulden för att ha tagit sina gymnastikskor i varsin hand och sedan liksom klappat till från vardera sida på en pojkes huvud. Alla tror att det är lögn, mest för att Jakob aldrig skulle kommit på något så brilliant.

Jag fick massa fina paket; ny randig fin pyamas, morgonrock(har haft samma i 12 år!!), god tvål, ljusstake, varma strumpor och strumpbyxor.

Jag har så tråkigt så jag dör

Sitter och lyssnar på en så jävla oengagerande föreläsning om 3D, och det är dessutom min födelsedag! Nu har i alla fall Daniel kommit, förut var jag så ensam så jag köpte en macka för att ha något att göra ;__;

Jag fick frukost på sängen och en god parfym av världens bästa pojkvän imorse, snart ska jag gå på stan!